​Eyelash extensions laves i professionel klinik

Drømmer du om at vågne op med lange, flotte og tætte øjenvipper hver dag? Så bør du overveje at få lavet eyelash extensions hos Dalum Hudpleje & Make-up.

Vi har stor erfaring på området og kan derfor sikre dig et flot og naturligt resultat. Vores klinik tager primært imod kunder fra Odense, Bellinge og Dalum, men alle er velkomne her hos os.

Vi er en professionel skønhedssalon med speciale i hudpleje og makeup. Vi kan tilbyde en lang række behandlinger såsom lash lift eller eyelash extensions. Hos os er du garanteret en professionel behandling, som imødekommer lige netop dine ønsker og behov, hver gang.

Få lange og tætte øjenvipper med eyelash extensions

Ved extensions sættes falske øjenvipper oven på dine naturlige vipper, hvilket gør dem længere og tættere. Dette giver et naturligt look, hvor dine øjenvipper vil være flotte på alle tider af døgnet. Du kan godt selv kaste dig ud i påsætning af kunstige vipper, men vi anbefaler altid, at du går til en professionel for et så naturligt og pænt look som muligt.​

Eyelash extension gør det med andre ord muligt at få bambi-øjne uden mascara og kunstige vipper, som ikke holder længe. De kunstige vipper limes direkte på de eksisterende øjenvipper og bliver siddende, indtil disse falder af..

Kontakt os for at bestille en tid

Hvis du drømmer om at slippe for at bruge mascara, så kontakt os for at få lavet dine vipper. Vi står klar til at give dig en professionel behandling, hvor vi sikrer et smukt og holdbart resultat.

Kontakt os for spørgsmål eller for at bestille tid på telefon: 66 17 73 04 eller på mail: dalumhudpleje@dsa-net.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

Åbningstider​

​Mandag

​Lukket

Tirsdag - fredag

10.oo - 17:oo

Lørdag

Eventuelt efter aftale

​Tidsbestilling nødvendig på telefon: 66 17 73 04

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvordan vi arbejder, få gode tilbud og se hvad tidligere kunder har at fortælle om os.

Virksomhed

Dalum Hudpleje & Make-up

CVR: 17166549

Kontakt