Microneedling​ uden bivirkninger tilbydes her

​Er du træt af dine strækmærker eller dine rynker i ansigtet? Så er en behandling med microneedling sandsynligvis den rette behandling til dig.

Lige her hos Dalum Hudpleje & Make-up tilbydes professionel behandling med skinpen. I vores klinik tager vi primært imod kunder fra Odense, Bellinge og Dalum, men alle andre kunder er også meget velkomne.

Vi er en professionel skønhedssalon med stor ekspertise inden for blandt andet microneedling. Denne behandling reducerer effektivt aldersforandringer og ujævnheder i huden. Behandlingen er smertefri og har få bivirkninger, som består i, at din hud bliver rød efter behandlingen og vil skælle. Efter 4-5 dage vil den dog igen se normal ud.

Reducer aldersforandringer og porer med skinpen

Ved microneedling anvendes et elektrisk stempel, som kaldes en skinpen, der med fine nåle penetrerer huden lodret i en forudbestemt dybde. Der dannes 70.000 huller i huden hvert minut, hvilket stimulerer hudens fibroblaster til at producere nyt kollagen. Denne metode kan sammenlignes med en mild udgave af CO2-laserbehandling. 

​Som led i helingsprocessen produceres der nyt kollagen i hudens små huller, hvilket er med til at reducere ar, ujævnheder og udglatte rynker. Resultaterne er permanente, og du vil få et naturligt og yngre look.

Du kan med fordel kombinere behandling med skinpen med andre behandlinger.

Kontakt os for at høre nærmere om microneedling

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan reducere dine porer, ujævnheder, strækmærker, rynker, pigmentpletter med mere, så kontakt os gerne med det samme.

Vi står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 66 17 73 04 eller på mail: dalumhudpleje@dsa-net.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.

Åbningstider​

        Klinikken er ferielukket            i ugerne 28-29 og 30

​Lukket

Tirsdag - fredag

10.oo - 17:oo

Lørdag

Eventuelt efter aftale

​Tidsbestilling nødvendig på telefon: 66 17 73 04

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvordan vi arbejder, få gode tilbud og se hvad tidligere kunder har at fortælle om os.

Virksomhed

Dalum Hudpleje & Make-up

CVR: 17166549

Kontakt