Vi er kompetente til at lave shellac negle​

Drømmer du om at have pænt lakerede negle, som holder i lang tid? Så kan du med fordel besøge Dalum hudpleje & make-up for at få lavet shellac negle.

Vi er en professionel skønhedssalon med stor erfaring med behandling af negle. Vi servicerer primært kunder fra Odense, Bellinge og Dalum, men byder også velkommen til kunder uden for disse områder.

Du kender det helt sikkert. Du har lige brugt tid på at lakere dine negle i en flot farve, men lakken er allerede begyndt at skalle af, før du overhovedet er kommet ud ad døren. Dette kan du undgå ved at få lavet en professionel behandling af negle i vores skønhedssalon. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger afhængig af dine ønsker.

Hvad er shellac negle?

Shellac negle er betegnelsen for professionel neglelak, som giver smukke negle med en lang holdbarhed. Vi tager cirka en time om at påføre shellac, men lakken kan holde i minimum 14 dage. Det er en skånsom behandling sammenlignet med påsætning af falske negle, og du kan nemt fjerne lakken, når du ønsker det. Du skal altså ikke være bekymret for at ødelægge dine negle, når du får lavet shellac.

Vi har et bredt udvalg af farver inden for shellac negle, hvor vi kan tilbyde en smuk manicure lige efter den individuelle kundes ønsker. Uanset om du er til en neutral farve eller en farve med mere knald på, så har vi den rette farve i vores udvalg.

​​

Kontakt os for at lave en aftale

Ønsker du smukke negle med en lang holdbarhed til en god pris, så kontakt os for at høre mere om shellac. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og til at lave en aftale, som passer ind i din kalender.

Du kan kontakte os på telefon: 66 17 73 04 eller på mail: dalumhudpleje@dsa-net.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

Åbningstider​

​Mandag

​Lukket

Tirsdag - fredag

10.oo - 17:oo

Lørdag

Eventuelt efter aftale

​Tidsbestilling nødvendig på telefon: 66 17 73 04

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook

På vores facebookside kan du følge med i hvordan vi arbejder, få gode tilbud og se hvad tidligere kunder har at fortælle om os.

Virksomhed

Dalum Hudpleje & Make-up

CVR: 17166549

Kontakt